Веси Бонева ще отбележи 10 години на сцената със стилен концерт в Sofia Live Club от 23.00 ч. на 19 ноември.

Едва ли има българин, който да не е чул нейната песен "Родината" и да не казал: браво на нашето  момиче. Това е само една от многото уникални авторски песни на вокалистката, които ще прозвучат на живо тази събота.

Едни от най-големите майстори на клубна музика в България - уникалният Светлин Къслев, гост музикантите Deep Zone Project, Bobo, Dee, DJ Kaiski, струнното трио Хипнотик, Щерион Пилидов (китара), Николай Тошев (ударни) и Стойо Стоев (гайда) ще се качат на сцената с актуалната певица за вихрено денс парти.

За да празнуваш 10 години музикална кариера в България, освен лични качества и харизма, е нужен много добър и отдаден екип. Един от доказалите се партньори на Веси Бонева, който ще ръководи екипа ѝ от професионалисти на 19 ноември, е Светлин Къслев - музикален продуцент на Starlight Records. Тандемът Веси Бонева - Светлин Къслев от години успешно покорява както българските концертни и клубни сцени, така и атрактивни музикални дестинации в чужбина. Те са очаквани изпълнители в Сен Тропе, където за втора поредна година откриват сезона в клуб L'Opera до топзаведенията Le Quai на френската Ривиера. През януари Веси Бонева получи покана и бе специален гост на Swiss Awards 2016 в Цюрих, Швейцария, където зарадва всички присъстващи с изпълнения на едни от най-големите световни хитове. Освен стотиците участия, в биографията на певицата са още три самостоятелни албума ("Обърквация" (1998), "Vessy Boneva" EP (2012), "Work Of Art" (2013), както и единственият по рода си хаус проект у нас - Planet Magic Livе (2007), от който е тоталният хит "To Fuck". Популярни също са нейните изпълнения "Ring The Bells", "Believe" и "If You Want Тo Touch Me". За парчето "Разпалвам микрофоните" Веси получава номинацията на наградите "Икар" 2016 в раздел "Съвременна българска музика".

Много добре се приемат нейни съвместни проекти като "Обсебен си" с Goodslav, както и "Летен кадър" с Deep Zone Project.