Поредното издание на "Спечели с MySound.bg" приключи.

Предложението отново бе на нашите приятели "Болкън Ентъртейнмънт Къмпъни" (BEC), организиращи първия концерт на знаменитата банда Bon Jovi у нас.

Както MySound.bg нееднократно информира, легендарните рокаджии ще ударят на Националния стадион "Васил Левски" на 14 май, представяйки както хитовете си дотук, така и своя последен диск "What About Now".

Имената на двама късметлии бяха изтеглени на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали верен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича първата група на фронтмена Джон Бон Джоуви (Jon Bon Jovi)?

Правилното е: Rize.

Честито на Стефан Кънчев и Мирослав Христов от Панагюрище, който ще получи пропуска си по пощата!

За всички останали "Каменица" (Kamenitza), която по традиция и с удоволствие подкрепя най-мащабните музикални събития и най-известните имена от световната сцена, предоставя още един шанс.

Пътят към билета за концерта на Бон Джоуви минава през страницата www.kamenitza.bg и тази във Facebook. Феновете, които предпочитат не "виртуален", а друг начин да спечелят пропуск, имат шанс да се сдобият с такъв в избрани столични заведения.

Така чрез тези конкретни активности Kamenitzа ще раздаде 520 билета за музикалното събитие на фенове от цялата страна.

За да участват в играта на www.kamenitza.bg, желаещите трябва да се регистрират на сайта и да отговорят на поне един от въпросите, задавани там.  Играта  се провежда до 6 май включително, а късметлиите ще бъдат изтгелени чрез томбола ден по-късно – на 7 май. Чрез уебсайта www. kamenitza.bg покани за концерта на Bon Jovi ще спечелят 25 фена на марката и рок музиката. Всеки един от тях ще получи по 4 билета и така ще може да заведе на концерт със себе си още трима свои приятели.

Още 50 приятелски компании ще получат билети за събитието от играта на Kamenitza на страницата й във Facebook. Желаещите да участват трябва да харесат страницата на марката и да поканят за нейни фенове още 10 свои приятели. Всеки,  получил  потвърждение и на 10-те си покани, участва в томбола за билет за концерта на Jon Bon Jovi и компания. Всеки един от тях ще получи общо 4 билета, за да вземе със себе си и още трима свои приятели. Така Kamenitza ще "заведе" на рокаджиите приятелски компании от цялата страна и ще бъде част от  уникалното преживяване, каквото, без съмнение, ще бъде концертът на Bon Jovi.

Освен чрез интернет, феновете ще имат възможност да спечелят награда и докато разпускат заедно с приятели. В 22 столични заведения до 13 май, всеки, предпочел Kamenitza,  има шанс за награда, като освен билети за концерта, Kamenitza ще раздаде и други страхотни музикални награди.

Пълният списък със заведенията, в които ще се проведе активацията, и начинът за участие, са публикувани на www.kamenitza.bg

Междувременно, все още може да участвате в "Спечели с MySound.bg" за автобиографията на One Direction - "Осмели се да мечтаеш".

Вижте как ТУК!