Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Този път предложението бе ЛИЧНО от група P.I.F. и управата на столичния клуб Mixtape 5, където на 23 ноември от 21.00 ч. ще се състои дългоочакваният концерт на бандата.

Както е известно, Димо Стоянов и Ко. ще представят парчета от чисто новия си студиен албум, плюс хитовете си дотук.

Двама от вас получиха уникалния шанс да спечелят безплатен пропуск за шоуто. Имената на късметлиите бяха изтеглени на принципа на томболата  сред всички, дали верен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича новият албум на група P.I.F.?

Вярното е: "P.I.F. 4"

Честито на Диана Симеонова и  Ирена Чакърова.

"P.I.F.4" съдържа 18 парчета - някои от тях ("Messiah", "Обещавам",  "Оставам тук", "Не спя" и "Молещи очи"(виж клипа ТУК), са вече добре познати. Благодарение на цялостната работа на групата, изживяла и изпипала всеки детайл по тях, албумът звучи като една цяла, хармонична музикална единица, а всяко парче е естествен преход към следващото. До слушателя се промъква и едно малко по-тежко звучене, което обаче в никакъв случай не е в повече. Лириките са класически за стила на P.I.F. – дълбоки, поетични и приказни.

Междувременно, тези, които искат да се сдобият с колекционерското издание на албума, могат да го поръчат до 23 ноември. За подробности - www.pifbg.com

Дискът се реализира с подкрепата на екипа на Mixtape 5, Creatie Visual Solutions, БГ Радио, Mazdа, Jack Daniels и Godin.