Поредното издание на "Спечели с MySound.bg" завърши.

То бе организирано отново от нашите приятели "София Мюзик Ентърпрайсис": покани за концерта на Шаде (Sade).

Както вече информирахме, многократната носителка на "Грами" (Grammy) ще се изяви в столичната зала "Арена Армеец" от 20.00 ч. на 29 октомври, събота. В събитието ще участва и специален диджей.

Трима от вас получиха уникалната възможност да се сдобият с пропуски за първата изява на шармантната вокалистка в България.

Щастливците са Ивайло Петров, Меглена Илчева и София Груева.

Техните имена бяха изтеглени на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Кой известен американски нео соул вокалист бе съпорт на Шаде в последното й американско турне в подкрепа на нейната двойна антология "The Ultimate Collection"?

Вярното е: John Legend.

На печелившите - огромно ЧЕСТИТО, тъй като този път играта на късмета бе повече от оспорвана.

Екипът на Шаде, както и 20 ТИР-а сценична техника, пристигат у нас днес. Част от нея е впечатляващият подиум с хидравлични платформи, включващ и огромен екран по цялата му дължина.

"Едва ли ще видим нещо по-добро… това е концертът на годината. За такова шоу се говори с години", така Baltimore Sun, USA, коментира една от последните изяви на Шаде.
 
Последният студиен проект на британската вокалистка - "Soldier Of Love" (2010), дебютира в Американските музикални класации директно на първо място, като се задържа на тази позиция в продължение на три седмици. Дискът е мултиплатинен, от него са продадени над 2.5 милиона екземпляра в световен мащаб досега.

През юни Шаде издаде най-доброто от своето творчество в компилацията "The Ultimate Collection". Антологията предлага 29 песни, а феновете могат да избират между два различни формата на изданието – стандартна версия от 2CD и лимитирана версия от 2CD+1 DVD.

"The Ultimate Collection" включва четири нови парчета, включително ремикс на "The Moon And The Sky" с участието на Джей-Зи (Jay-Z), "Love Is Found", "I Would Never Have Guessed" и "Still In Love With You", кавър на класиката на Тин Лизи (Thin Lizzy).

Албумът достигна двойноплатинен статус само две седмици след появата си.