"Пощенска кутия за приказки" отново провокира своите автори.

Този път домакин на популярната поредица ще бъде Sofia Live Club. Литературното четене ще се състои от 19.00 ч. на 11 февруари, понеделник.

В предстоящото издание ще участват Вики Терзийска, Денис Ризов, Драгомир Симеонов, Миленита, Васил Русев – Чайката, Ива Дойчинова, Димо от П.И.Ф, Орлин Павлов, Стефан А. Щерев, Йоана Мирчева, Елена Бозова и други.

Вход свободен.

Новата тема е "Отворено писмо". Екипът на Programata, медиен партньор на проявата, отново ще избере свой фаворит, чийто текст ще бъде поместен на страниците на изданието. Неговият автор ще получи и специален подарък от списанието.

Темите са отворени за проза, поезия, музика и всичко онова, което провокира или е носител на творческия дух. Писмата могат да се изпращат на kutiazaprikazki@abv.bg анонимно или с подпис, в зависимост от желанието на автора.

"Пощенска кутия за приказки" е проект на Гери Турийска, който повече от две години събира и представя истории, подчинени на месечна тема. За всяко четене се селектират десет атрактивни разказа, които се представят пред публика от популярни лица-актьори, музиканти, журналисти.

Както MySound.bg вече писа, сред темите до момента са "Вашето обаждане е важно за нас", "Аз си знаех, че ще стане така", "Всичко ще бъде наред", "Любовни писма", "Повече няма да правя така" и други.

Три от историите, прочетени в последното издание на "Пощенска кутия за приказки":
 
http://www.youtube.com/watch?v=puX0sUJtEcU - Мария Илиева (на снимката)

http://www.youtube.com/watch?v=gr26LB_QNA4 - Биляна Петринска

http://www.youtube.com/watch?v=-mg87lRb6uU - Александър Сано