Виктория Бекъм се разтреперала като гимназистка пред Джулия Робъртс, след като ги запознали на парти на Джорджо Армани в Ню Йорк, пише „Exposay.com”.

„Как да се държиш, когато срещнеш жена като нея? Та тя е легенда! Бяха опънали червения килим и като отидох да я поздравя, коленете ми омекнаха. Казах си: Мамка му, та това е самата Джулия Робъртс!”

После обаче намаханата Пош се окопитила от ученическото благоговение пред любимата актриса.

„Невероятно но тя знаеше кой е Дейвид (Бекъм) и коя съм аз и си поговорихме много добре. Тя толкова земна! И двете сме майки на малки деца, така че имахме много общи теми за разговор. Разменихме си телефоните и нямам търпение да се видя пак с нея”, обяснява се Пош, която обича да парадира колко е близка с холивудските знаменитости.

"Повечето ми приятелки в Лос Анджелис като Кейти Холмс и Кейт Бекинсейл имат деца, та честичко се виждаме и се държим съвсем нормално.”

Освен с контактите си Пош се гордее с ролята си на ангажирана майка.

Тя участва активно в социалния живот на децата си. Заедно с Бекс не пропускат училищните състезания и тържества, сервират топъл обяд на връстниците на синчетата си и даже пекат кексове за благотворителните изяви.