След две повече от успешни години и напук на кризата, Ана Дончева и Фил Сърмов откриват втора танцова академия в София.

Тя отваря врати утре, 28 март, а събитието ще бъде отбелязано както е редно с парти с музика и танци. Сред поканените са много от приятелите на Академията: Мария Игнатова, Мария Силвестър, Наско Михайлов, Симона Пейчева, Марта Вачкова, Жана Танева, които са сред преподавателите в Dance Academy.

Прерастването на Dance Academy във верига е планирано отдавна, а сред целите на младите собственици е след като се наложиха в София, да превземат и други градове на страната в бъдеще.

Другата новина около Ана и Фил е, че подготвят танцов бал съвместно с фондация "За нашите деца". Събитието, озаглавено "Приказен танц",  ще се състои в хотел "Кемпински–Зографски" на 29 април. Събраните средства ще бъдат използвани от фондацията за нейните цели – осигуряване на дом и семейство на изоставените български деца.

Фондацията е българска неправителствена организация, която в партньорство с децата, семействата, общностите, местната и изпълнителната власт, защитава правата на детето у нас.
 
Ние работим за създаване и подобряване на съществуващите алтернативи за децата от институции, за развиване на приемната грижа и повишаване на благосъстоянието на децата в първата година от живота им. Нашата визия е за щастливо детство и бъдеще за всяко дете в България, обясняват оттам.

Близо година продължи търсенето на подходяща локация за Dance Academy, а основният ремонт превърна голите помещения в стилна и уютна танцова зала.

Адресът на Dance Academy 2 е "Околовръстен път" 258, Камбаните, "Бизнес център" (срещу кино "Арена").

Мястото е изключително удобно за живеещите в "Драгалевци", "Бояна", "Младост", а е и бързо достъпно от центъра на столицата.