В нощта на 31-и декември срещу 1-и януари 2009 "Нова Телевизия" ще излъчи от 23.30 ч. в две части третия “MAD Secret Concert от Coca-Cola” с Анелия. Той е част от успешната концепция на „MAD TV" - “MAD Secret Concerts”. В първия уикенд на Новата 2009 (3-и и 4-и януари) ще бъде пусната пълната версия на шоуто.

Анелия ще представи изпълнения на някои от най-големите хитове от 90-е до днес в съвременни аранжименти. Зрителите ще имат шанс да видят интерпретации по "Frozen" на Мадона, "Listen To Your Heart" (Роксет), "Overload" (Шугабейбс), “Say It Right” на Нели Фуртадо, “Liberian Girl” на Майкъл Джексън и “No More Drama” (Мери Джей Блайдж).

Певицата е в дует с Нора от "Мюзик Айдъл" 2 в "I’m Outta Love” на Анастейша, партнира си с българо-австрийския хип-хопър, продуцент и режисьор - Лион (“Ready Or Not” на Фюджийс), а за финал е приготвила съвременна версия на фолклорната песен “Не казвай, любе, лека нощ” с участието на формация Булгаро.

Трима млади музикални таланти също взимат участие в “Тайният концерт” с Анелия. Беквокалисти на шоуто са Вяра Панталеева („Стар Академи”), Стефан Илчев и Красимира Иванова от „Мюзик Айдъл” 1.

Мястото на събитието, което до последно се пазеше в тайна, отново е изключително нестандартно – метростанция, в която Анелия се изявява на една сцена с музикантите Милен Кукошаров (кийборди), Жоро Янев (китара), Калин Вельов (перкусии), Миро Иванов (китара), Мартин Дойкин (бас) и Борислав Бояджиев в ролята на диджей.

MAD Secret Concerts от Coca-Cola” с Анелия е по „Нова Телевизия” на 31-и декември от 23.30 ч. до 00. 00 ч. (I-а част); 1-и януари от 00.15 ч. – 00.45 ч. (II-а част)
                      
В ефира на „MAD TV”: 3-и януари от 18. 30 ч.; 4-и януари от 12.30 ч.

Mad Secret Concerts” се организира с изключителната подкрепа на „Coca-Cola”.