Waka Flocka Flame закри 359 HipHop Hell Tour 2014 със страхотно шоу.

Както MySound.bg нееднократно писа, актуалният американски хип-хопър гостува в Dance Center Mania в Слънчев бряг на 7 август.

Именитият гост пя сред феновете си, с които танцува и се снима. Това беше един от най-силните лайфове, правен някога от американски рапър в България, свидетелстват почитатели на черните ритми, присъствали на събитието.

А Waka Flocka Flame ги зарадва, като гръмна над 10 бутилки шампанско Henkell в тълпата.

Над 1 000 се бяха събрали да чуят не само него, но и любимите си български  изпълнители - Alex P, Sarafa, E.C.C.C., Dee, X, Kriminal & Hoodini, Studenta, Troi, Thracian и Boyana.

Те бяха поканени от Waka Flocka Flame преди участието си във VIP бекстейджа, където се снима с тях. Само няколко часа след кацането си в София, американецът пристигна в Св. Влас и се отдаде на заслужена почивка преди шоуто. Той и голяма част от българските звезди влязоха в открито море с яхта. Пътуването бе специален подарък от Марина Диневи, осигурили луксозното пътуване на зведите. В неговия край звездата заяви, че е влюбен в България и смята да поостане за по-дълго в страната ни.

"Адското" турне обиколи 8 града и представи 8 незабравими шоута. Вероятно най-успешното хип-хоп събитие на годината даде силна заявка и относно предстоящия старт на 359TV през есента. Няколко хиляди човека посетиха турнето, а организаторите имат специална изненада - тази година ще се проведе първото 359 HipHop Winter Tour, естествено продължение на лятното издание. Скоро ще бъдат обявени и артистите, които ще участват в зимния тур на медията.

Повече новини, дневници и снимки от шоутата може да видите на www. 359tour.bg, както и във Facebook страницата на медията.