Като опровергава мита, че най-горещият сезон е интересен само на морето, Top Secret ви дава възможност да усетите по различен начин лятото в София.
За ценителите на джаз, суинг, фънк и боса нова музиката календарът е изпълнен с концертни вечери на живо. Всеки четвъртък от 1 юни до 21 септември столичани и гости на града могат да се потопят в красотата на живата музика. Top Secret ви очаква около басейна с галещи сетивата аранжименти, ново селектирано меню и богат избор от ароматни коктейли. Всички предпоставки за едно по-различно градско лято.
Между  имената на музикантите, които ще разнообразят вечерите ви, са Михаил Йосифов, Ангел Заберски, Велислав Стоянов, Роко Захариев и неговата група Metaformoza, Деси Андонова (Sentimental Swingers, Phuture Shock), латино бандата Mango Duende, а също и по-нови за музикалната ни сцена изпълнители, сред които певиците Весела Морова и Лили Илиева, както и обещаващи млади инструменталисти от НМА "Проф. Панчо Владигеров". 
Програмата е богата и започва на 1 юни със страстната латиноамериканска музика на формацията Mango Duende. Автентичният вокалист от перуански произход Алекс Линарес ще ви въвлече с харизма и глас в многообразието на латино музиката. Заедно с перкусиониста Христо Ганев, създават през 2008 бандата Mango Duende, която бързо става известна с щурите си партита. 
Всеизвестна е почитта на групата към разнообразната музика на Латинска Америка. Вдъхновена от редица имена като Марк Антъни, Ибрахим Ферер и Сезария Евора, бандата създава свои парчета, доказали се като хитове сред латино обществото в България. Групата взима участие и в редица музикални фестивали като Fanta Dance Festival, Brazzobrazzie, Beer Relation Festival и Nis Festival. Допълнителна  информация за концерта на Mango Duende на 1 юни - ТУК
Какво по-хубаво от това да послушаме джаз в прохладна вечер, в близост до планината, на едно различно и уникално място, "извънградското място в града", коментират организаторите.
ОЧАКВАМЕ ВИ в столичния клуб Top Secret с адрес: бул. „Св. Климент Охридски” 107. Вход: 20 лв (с включена welcome напитка). Мястото е с достъп за 18+
ПЪЛНАТА ПРОГРАМА НА  SUMMER IS MUSIC ОТ 1 ЮНИ ДО 21 СЕПТЕМВРИ
1 юни (четвъртък) от 20.00ч.MANGO DUENDE
8 юни (четвъртък) от 20.00ч.Джаз х 3 с Михаил Йосифов, Ангел Заберски и Борис Таслев
15 юни (четвъртък) от 20.00ч.Cole Porter & Gershwin Celebration с Павел Терзийски
22 юни (четвъртък) от 20.00ч.One BOSSA NOVA Night с Марина Господинова
29 юни (четвъртък) от 20.00ч.METAFORMOZA
6 юли (четвъртък) от 20.00ч.JAZZ BOUDOIR с Вера Шандел
13 юли (четвъртък) от 20.00ч.HIGH TIME
20 юли (четвъртък) от 20.00ч.Лили Илиева трио
27 юли (четвъртък) от 20.00ч.Old School Trombone с Вили Стоянов
3 август (четвъртък) от 20.00ч.DESY & The Shiny Stockings
10 август (четвъртък) от 20.00 ч.IN A SOULFUL MOODThe Music Оf Chet Baker
17 август (четвъртък) от 20.00 ч.Jazzy Night 
24 август (четвъртък) от 20.00 ч.Funky Bones с BA Combo
31 август (четвъртък) от 20.00 ч.BOSSA LOVIN` с Весела Морова
7 септември (четвъртък) от 20.00 ч.The Funk Is Young
14 септември (четвъртък) от 20.00 ч.ALL THAT JAZZ 
21 септември (четвъртък) от 20.00 ч.BA Combo