София ще бъде домакин на "Grolsch Block Party" за пръв път на 12 септември.

Същият ден от 16.00ч. ул. "Шишман", ул. "Славянска" и ул. "Иван Вазов" ще бъдат затворени за движение и отворени за всички млади хора, които искат да се насладят на хубава музика в комбинация с добре изстудена бира.

На специално построена сцена на улицата (на ъгъла на "Шишман" и "Славянска") ще се качат много изпълнители. Голям брой независими артисти ще могат да представят своето изкуство. Столичните улици ще се превърнат в сцена за изява на музиканти, танцьори, художници. В клубовете в района "Grolsch Block Party" ще предложи изпълнения на музиканти като DDR Project, Ред Уан, Явор Захариев & DJ Gomez и др.

В по-късните часове купонът ще се премести в "Pop Art Café" на афтърпарти, организирано от списание "Vice", и ще предложи още изненади, много музика, парти настроение и, разбира се, "Grolsch".

Това е мини фестивал, който се организира в градска среда и обединява много стилове и течения от съвременната градска култура.

Партитата, организирани от "Grolsch", вече имат много почитатели и са едни от най-вълнуващите летни събития в Стокхолм. Там миналата година събитието привлече повече от 5 000 души.

Тази година то ще излезе извън територията на Швеция с изяви и в други европейски градове, сред които Париж, Лисабон и София.

Парти зона в центъра на града:

Какво точно се случва на едно "Grolsch Block Party"?
 
В центъра на града, избран район от няколко улици (блок), се превръща за една нощ в парти зона.  Всички клубове, барове, ресторанти, магазини, галерии, които се намират в нея, са поканени да се присъединят. Хепънингът превръща улиците и заведенията в сцена за изява на голям брой млади таланти – художници, музиканти, певци, танцьори, диджеи и маниаци на екстремни спортове. Поле за изява има за всеки творец, желаещ да демонстрира собствената си представа за изкуство в съвременна градска среда.

Планирайте в календара си една различна нощ с много забавления от всички сфери на алтернативното изкуство, горещо парти и леденостудено пиво, приканиха организаторите.!

Още - на: www.grolschblockparty.com