Музикантите от група Иерихон представиха видеоклипа към парчето си "Много" пред препълнения Sofia Live Club снощи.

Както MySound.bg вече съобщи, песента от втория албум на бандата - "Стъпка през".

Събитието събра много журналисти, приятели и ВИП-гости, сред които Димо от P.I.F. и Шкумбата, които специално поздравиха музикантите за дебютното им видео.  Всички присъстващи получиха като подарък и самия албум на входа на клуба.

Иерихон впечатлиха своите гости с нестандартна концепция, перфектна идейна композиция и провокативен дизайн на клипа, умело съчетаващ цветни и черно-бели кадри, подсилващи настроението от песента.

"Страхотен клип, направен с много хъс и ентусиазъм, както всеки продукт с марката "Иерихон", така определи проекта Димо от P.I.F

Шкумбата пък пожела много успехи на бандата не само у нас, но и зад граница, и им подари любимата си тениска с прочутата емблема на Битълс – зелената ябълка, са им носи късмет.

След като бе показано и самото видео (кадър от него на снимката), групата поднесе поредна изненада – уникален сет в три части, по време на който представи почти всички парчета от двата си диска и доказа, че изпълнителите пеят еднакво добре както на български, така и на английски.

Шоуто продължи с незабравими хитове на INXS, Rainbow, Уайтснейк(Whitesnake), Лени Кравиц (Lenny Kravitz). Кулминацията на спектакъла беше парчето "Knocking On Heaven`s Door" на Боб Дилън, което Мартина интерпретира с лъка от своята електронна цигулка върху китарата на басиста Боби.

Видеоклипът ще се завърти по родните музикални канали от началото на следващата седмица.

Официалната му премиера бе във VBOX 7, където регистрира 2 500 гледания само за един ден.