Тома Здравков влиза в "Monte Studio" да записва своя дебют.

Победителят от второто издание на "Мюзик Айдъл" ще е обгрижен от звезден екип композитори, музиканти, аранжори и изпълнители. Те са избрани от "Вирджиния Рекърдс", които - по традиция, ще издадат и разпространят албума на призьора в риалитито.

Продуцент на прощръпалника е китаристът Георги Янев. Завършил "Бъркли Колидж", САЩ, той стои зад успеха на Мария Илиева и Любомир Киров (екс- Те). Известен е и от работата си с група Каффе. На него се пада отговорността да подбере песните за проекта на Томи, да ги аранжира и поръби идейно.

Във визуален аспект за дебютанта ще се погрижат Веселин Йорданов, моден редактор в "Мах", и Андрей Георгиев, стилист в същото издание.

Саундмейкъри са Боян Ковачев и самият Владимир Ампов - Графа.

Репертоарът вече е почти финално подбран. Песните в него са с участието на Георги Георгиев от Остава, Дичо и чуждестранни автори на песни. Руши, Тома Марков и Димитър Василев - Нуфри пък ще съчинят текстовете.

"Наесен всички ще чуят нещо много яко. Албумът ще бъде уникално модерен рок, с който ще махаме глави", казва Тома.

Че го бива за рок, доказа и участието му като съпорт в концерта на Уайтснейк и Деф Лепърд на столичния стадион "Академик" миналия уикенд.