Мария Илиева и Поли Генова - част от журито в музикалното риалити X Factor, ще гостуват в "Аз обичам България".

Поредният епизод на предаването е по "Нова телевизия" от 20.00 ч. днес.

Освен атрактивните капитани, отдавна доказали, че носят завладяваща харизма, на патриотичната сцена ще се изявят и двете певици. Зрителите ще видят още световния рекордьор и десетократен носител на световната купа по плувен маратон Петър Стойчев, вокалистът на D2ДидоМария на снимката), както и Витомир Саръиванов и Владимир Каролев.

Всички те ще трябва да покажат, че не само умеят да завладяват публиката, но и че познават и обичат всичко българско и родно. Андрей Слабаков ще продължи да се бори за първа победа, а Юлиан Константинов – за реализиране на хеттрик в надпреварата. Преди това обаче ги очакват куп предизвикателства – отборът на оперния ас ще подрежда най-големите ни български футболисти по броя на головете, които са вкарали за националния отбор, а Слабаков ще "простира" политици според техни крилати фрази.

Ще стане ясно и с колко килограма кисело зеле се запасява едно българско домакинство за зимата, кои са 20-е главни причини, поради които обичаме България, колко процента от нас смятат, че с труд всичко се постига, както и за какво има шанс президентът Георги Първанов според 56 % от българите.