Поредното светско парти от лейбъла Mr.BIG, разтърси столичния клуб Playhouse оная вечер.

Дрескодът на вечерта беше черно и бяло и именно в тези цветове бяха екстравагантните еротични костюми на момичетата от шоуто  The Secret Garden, чийто организатори и звезди са топмоделът Биляна Йотовска и една от най-популярните клубни танцьорки у нас - Невена Воденичарска.

Двете дами и колежките им буквално хипнотизираха гостите на събитието с магнетичната си хореография и артистично присъствие, с което помогнаха на Mr.BIG за втори пореден път да оправдае името си. Сред присъстващите на стилното парти, бяха няколко носителки на титлите Мис и Мисис България като Роси Иванова, Мариана Маринова, Милена Шаркова, Цвети Разложка и Диана Колева, както и собственичката на правата за конкурса "Мисис България" госпожа Меги Савова, ценители на женската красота като Калин Вельов (на снимката), Христо Сираков, д-р Гайс Бадер и Жоро Танев, собственичките на бутик "Подиум" и мебелен салон "Варано" Светлана Андреева и Наталия Kараянева, и разбира се половинката на самата Биби Йотовска – европейският шампион по културизъм Митко Димитров.

Подбраните от Mr.BIG гости бяха изкушавани още на входа от снежните кралици на водка "Большой".

Онези от присъстващите, които останаха да се забавляват в заведението и след партито на Mr.BIG, пък имаха възможност да чуят на живо поп-фолк певеца Борис Дали.

Той беше специален гост на първото за тази година парти "Авантюра" на радио "Романтика", което също по традиция зарадва гостите си с много изненади.