Смяна на ролите ще има в Bailando довечера.

Мечтателите, които се подвизават в предаването за сбъдване на своя съкровена кауза, ще подкрепят със своите песни един от най-обичаните и талантливи съвременни актьори.

Участниците се включват в дарителската кампания в помощ на Андрей Баташов, като зрителите на "Нова телевизия" ще могат да дарят средства на специален DMS номер и по банковата сметка на актьора. Те ще бъдат обявени довечера. Четирите двойки, които продължават, няма да бъдат оценявани от журито, а ще пеят, за да помогнат.

С призив към зрителите за Андрей Баташов ще се обърнат майка му Теодора,  неговата съпруга Боряна и музикантът Георги Христов. Към тях ще се присъединят Велислава Дърева и Андрей Слабаков, както и един от най-близките приятели на актьора – Методи Манченко.

Някои от най-обичаните участници, които вече не са част от сцената на предаването, ще се завърнат на нея, за да пеят за Баташов. В невероятно изпълнение обещава да се превърне "Free" на Роби Уилиямс (Robbie Williams), което парче ще бъде представено от Тени Омеде, Пенелопе О'Съливан, Желяз Турлаков и Иглика Радилова.

Дамското трио от настоящите участници – Нели Рангелова, Богдана Митова и Вики Терзийска, ще ни увери в близостта си до каузата на Андрей с хита "I’ll Stand By You".

В студиото ще бъде и Орлин Горанов заедно с момчетата от спектакъла "Ритъм", с който Баташов изнесе уникални представления в цялата страна.

Ще присъстват и други светила от актьорската гилдия.

Андрей Баташов внезапно изпадна в кома в началото на месеца. После бе установено, че причината е изкаран от него преди време на крак безсимптомен хепатит. Плюс стрес от семейни проблеми и скрита пневмония. Съмненията за рак обаче бяха опровергани от биопсията в четвъртък, но черният дроб на актьора не функционира.

Именно за трансплантацията на увредения орган ще отидат и набраните довечера средства.