Някои от звездите на Банско Джаз Фест 2010 се отдадоха на любими занимания след финала на събитието и бяха толкова пленени от курорта, че не бързаха да си тръгват.

Световноизвестният музикант Аксел Цвингенбергер, признат за буги-вуги пианист № 1 в света, и музикалната му половинка - Лайла Амонс, стаха любимци с чаровните си усмивки и липса на капризи на Апартхотел "Лъки Банско", където бяха настанени. Те се разходиха из сергиите в курорта и напазаруваха фланелки и сувенири за спомен.

По традиция най-голяма купонджийка бе родната джаз легенда Камелия Тодорова, която отседна с дъщерите си на ВИП-етажа в Лъки, в съседство с Аксел и Лайла. А Васил Петров показа завидни умения на плувец в СПА-центъра на хотела. Докато той минаваше дължините в басейна, младата певица Мартина Иванова, дъщеря на Джина от Трамвай № 5 и на Иван Иванов от Кукери, се наслади на най-новите СПА-терапии в ЛъкиСъбуждане към земята.

Този ритуал за дълбока релаксация и ексфолиация на тялото е изключителна комбинация от интензивен масаж с топли базалтови и скъпоценни камъни, които успокояват тялото и го зареждат с енергия.