Голямо афтърпарти в столичния клуб The Balck Lodge предстои след концерта на Betraying The Martyrs, информираха организаторите на събитието BGTSC.

Както MySound.bg вече огласи, то ще се състои в софийския бар 8th Ball на 8 ноември по повод 5-годишния юбилей на The Balck Lodge.

Френската банда Betraying The Martyrs е сочена като една от най-бързо развиващите се формации, сравнявани в последно време с Bring Me The Horizon, Asking Alexandria и Parkway Drive. Саундът й е микс от различни подстилове на екстремния метъл като определено доминира наличието на деткор и метълкор, умело примесени с елементи на прогрeсив и симфоничен метъл.

Към тържеството в петък вечер се присъединиха и шотландците от To Kill Achilles, родните любимци от This Burning Day, траш метъл машината Axecutor и проектът Marauders Inc.

Вратите на клуба ще отворят в 19.00 часа , а ето и реда по който ще излязат групите:

19.30 - Marauders Inc.
20.00 - Axecutor
20.30 – To Kill Achilles (Шотландия)
21.30 – This Burning Day
22.40 – Betraying The Martyrs (Франция)

Билетите за концерта са в продажба ексклузивно в мрежата на Eventim в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са: бар The Black Lodge,  магазините на "Пикадили", Germanos, Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, "Техномаркет", ESPO Груп, Usit Colours, Outlet Alex, "На тъмно", Metal Heaven, "Фотосинтезис", каса 3 на НДК, Дворец на културата и спортаВарна, Пловдив – билетна каса пред общината, както и онлайн на www.eventim.bg

Пропуските се продават на цена от 25 лева, а при налични в деня на концерта, както и на място на входа на клуб 8th Ball, цената им ще е 35 лв.  

Видеоклип на Betraying The Martyrs:
http://www.youtube.com/watch?v=Ykuf11YkmHo