Три години след дебюта си на българска земя, шведските машини Arch Enemy се завръщат, за да сринат столицата из основи.

Легионите на хаоса пристигат по покана на Live & Loud и ще забият в столичния клуб Mixtape 5 от 20.00 ч. на 25 май.

Сред инструментите за масово унищожение ще бъдат гърлото на новата вокалистка Alissa White-Gluz (Ди Агонист), заменила Angela Gossow (която ще продължи да работи с бандата като мениджър), тежко въоръженото китарно дуо Michael Amott/Nick Cordle и експлозивната ритъм секция на Sharlee D'Angelo и Daniel Erlandsson. Тази пролет бандата тръгва на европейско турне, което ще стартира именно от Балканите, а родните фенове ще имат шанса да прекарат с мелодет легендите вечер, която ще се помни дълго.

Билетите за концерта на Arch Enemy са по 37 лв., а ако има останали в деня на събитието, ще струват по 45 лв. Ценните хартийки можете да намерите в касите на Eventim в страната (Germanos, Office 1, Technomarket, Technopolis, "Пикадили", OMV, Usit Сolours, магазин "Яко", "На тъмно", Metal Heaven, "Фотосинтезис", каса 3 на НДК), както и онлайн на този адрес.

Тук може да намерите декларация за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe . Тя се издава на пълнолетен придружител в присъствието на нотариус.

Mixtape 5 е на  бул. "България" 1, подлез "Галерия".

Линк към събитието във Facebook:

https://www.facebook.com/events/793845077312170/