Дъ Стренглърс (The Stranglers) няма да свирят на "Spirit Of Burgas" 2010.

Именитите пънкари трябваша да се изявят на 14 август.

Мениджмънтът на групата отправи извинителна нота към организаторите и публиката у нас.

„До цялата публика на "Spirit Of Burgas",

С огромно съжаление искаме да ви съобщим, че Дъ Стренглърс нямат възможност да свирят на фестивала "Spirit of Burgas" този август поради обстоятелства, които са извън контрола на групата. Cрещнахме непредвидени затруднения, поради които групата няма възможност да влезе в графика на фестивалното шоу. Искаме да благодарим на организаторите за тяхното разбиране в създалата се ситуация. Това решение няма каквото и да е отношение към организаторите на "Spirit Of Burgas". Групата би се радвала да получи покана да свири на фестивала в близко бъдеше и пожелава на екипа успех в предстоящото лятно събитие."

От мениджмънта на Дъ Стренглърс

Както "MySound.bg" вече извести, третото издание на фестивала ще се състои на 13, 14 и 15 август на териорията на Централния плаж на град Бургас.

Потвърдени остават гиговете на хедлайнърите Продиджи (The Prodigy) в първата фестивална вечер, подгрявани от Apollo 440, и последвани от DJ Andy C и MC GQ ("Ram Records"/UK). Със сигурност ще станем съпричастни на сета на DJ Шадоу (DJ Shadow) в нощта на 14 август и на грандиозния финал на 15 август с аудио-визуалното шоу на Gorillaz Sound System (DVJ), както и с присъствието на мултифункционалния Серж Танкян (Serj Tankian) от прочутите Състъм Ъф Ъ Даун (System Of A Down).

Съвсем скоро очаквайте информация с имената на още артисти, които ще влязат в лайн-ъпа на събитието, додадоха организаторите.

Билети:

ПРОМОЦИОНАЛНИ БИЛЕТИ (важи до 14 май):
Тридневен фестивален билет – 99 лева (50 евро)
Количествата са ограничени – след първоначалното изчерпване, нова серия промоционални билети не се предвижда!

ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОДАЖБА:
Еднодневен фестивален билет – 50 лева (25 евро)
Тридневен фестивален билет – 120 лева (60 евро)
Билети за къмпинга – 30 лева (15 евро)

НА ВХОДА НА ФЕСТИВАЛА:
Еднодневен фестивален билет - 60 лева (30 евро)
Тридневен фестивален билет - 140 лева (70 евро)

Билетите са в продажба он-лайн в мрежата на Еventim.bg.