Влошено здраве на член от семейството е причината за отпадането на Monument Оf Misanthropy от концерта на Belphegor и Malevolent Creation, съобщиха организаторите на събитието BGTSC.

Както MySound.bg вече оповести, то предстои в столичния клуб Mixtape 5 този четвъртък, 12 септември, но програмата му е променена - с малко по-дълги сетове на основните банди:

18.30 ч. - ще отворят вратите за публика
19.10 ч. – Confess 
20.05 ч. - Malevolent Creation
21.30 ч. – Belphegor
22.45 ч. – очакван край

Програмата на събитието е съобразена с разписанието на градския транспорт в София.

Хората в затруднено положение и тези с малки деца е необходимо да са пред клуба поне 15 минути преди отварянето на вратите и да се обърнат към екипа на BGTSC, за да получат съдействие при настаняването.

От BGTSC декларират желанието си за провеждане на събитието в приятна и безопасна среда. Концертът ще се проведе при познатите на меломаните условия за комфорт и сигурност.

Опасни предмети и неакредитирани лица с професионална техника, пушене (във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител с попълнена декларация няма да бъдат допускани в залата.

Предстои ни празник, бъдете с нас, приканиха организаторите.

Билетите - онлайн тук:https://www.eventim.bg/bg/bileti/belphegor-malevolent-creation-sofia-club-mixtape-5-1436570/performance.html и в магазинната мрежа на Eventim.bg в цялата страна. Електронната версия не е необходимо да бъде отпечатана, а може да бъде сканирана на входа директно от телефон.

Деца до 7-годишна възраст влизат без билет. Изисквания за допуск на малолетни и непълнолетни на страницата на клуба.

Всички лица до 18-годишна възраст влизат само с придружител с билет и попълнена декларация, която може да изтеглите от тук: (https://securitysks.com/?page_id=734) или да получите на входа на клуба. Ако придружителят не е родител, декларацията трябва да е нотариално заверена.

BGTSC е член на сдружението "Сцена музика" и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България.