В петъчния ден (на майстора) "Арт БГ" поднася поредната приятна изненада за привържениците на метъла:

Феновете на Хагард (Haggard), намиращи се в София, ще могат да пътуват абсолютно безплатно за концерта на германците съвместно с Пловдивската филхармония в Летния театър, Пловдив, на 19 април.

За целта са подсигурени два хеви метъл фен буса, които ще отпътуват за Града под тепетата в 17.30 в деня на шоуто от Националния стадион "Васил Левски" и ще потеглят обратно към София веднага след края му.

Сборният пункт и точният час на тръгване обратно към столицата ще бъдат уточнени допълнително и разгласени своевременно.

В двата хеви метъл фен буса ще се слуша само тематична музика като ще бъде обърнато внимание и на метъл феновете с най-чувствителното ухо.

Закупилите билети за концерта или тези, които смятат да го направят на място от касите на Летния театър и биха искали да се възползват от безплатния превоз, трябва да заявят своето място на email irena@artbulgaria.org.

Те трябва да посочат две имена и телефон за връзка и ще бъдат допускани в автобусите по списък срещу представяне на лична карта. Заявки започват да се приемат от този понеделник, 12 април, и спират да бъдат обработвани при запълване на местата.

Лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител.

Напомняме, че всички, посетили концерта на Exumer и Savage Grace на 1 април, ще могат да гледат безплатно изявата на Хагард и Пловдивската филхармония срещу представяне на билета си на входовете на Летния театър.

Така и те получават официална покана да се присъединят към близо двучасовия купон в хеви метъл бусовете за Пловдив.