Само след седмица София ще бъде разтърсена от взривяващото шоу на Айрън Мейдън  (Iron Maiden).

Както MySound.bg нееднократно информира, британските метъл величия пристигат у нас за много специален концерт в зала "Арена Армеец" от 20.00 ч. на 16 юни. С него ще отбележат края на суперуспешната обиколка Maiden England Tour.

Интересът към концерта на великолепната шесторка у нас надмина всички очаквания, посочват организаторите "София Мюзик Ентърпрайсис". Билетите са почти изчерпани. Ограничени бройки могат да бъдат закупени от офиса на "Тикетпро", както и от Билетен център на НДК.

Родните фенове на британците тръпнат в очакване да чуят най-големите хитове на групата от 80-те, които ще бъдат изпълнени за последен път пред публика. Ще се насладим на едно несравнимо с нищо досега светлинно шоу, с взривяващи пиро ефекти и уникални превъплъщения на талисмана на групата – ЕДИ.

Хилядите почитатели на кралете не метъла ще могат да се настроят подходящо за купона в деня на концерта (16 юни) с хепънинг пред "Арена Армеец". От 15.00 ч. на специално оградено пространство пред залата ще бъде поставено началото на шеметен купон, озвучен подобаващо от рок диджеите на клуб Rock’nRollaДанчо Стълбицата и Васко, и полят обилно с бира.

Входовете на "Арена Армеец" в деня на концерта ще бъдат отворени в 18.00 ч. Поради очакваното натоварено движение по бул. "Цариградско шосе", където в момента продължават ремонтни дейности, съветваме феновете да дойдат по-рано с автомобилите си или да използват градския транспорт. Хеви метъл бандата Ghost ще се качи на сцената в 19.40 ч.като изпълненията на шведите ще продължат до 20,30 ч. Очакванията са Брус Дикинсън и компания да се появат около 21.00 ч, а  шоуто им ще продължи поне два часа!  
Стартирало точно преди две години с паметни изяви в САЩ и Канада, Maiden England Tour премина през четири континента.

Когато приключи на 5 юли на фестивала Sonisphere в Небуърт, Англия, шоуто ще е гледано от над два милиона екзалтирани фенове по целия свят.