Билетите за фестивала Most Оf Evil Winter Fest 2011 вече са на изчерпване.

Както MySound.bg огласи, събитието е в столичната зала "Юбилейна" на 2 и 3 декември.

След пълната разпродажба пропуските допълнително количество извън обявеното няма да бъде пускано, поради капацитета на мястото и невъзможността то да побере повече от 800 души, обосновават се организаторите от Most Of Evil. Не са предвидени и допълнителни количества за продажба на място.

Содом (Sodom) пристигат в София още на 2 декември вечерта, когато по същото време ще е първата вечер на металиадата с участието на Gorgoroth, Вейдър (Vader), Valkyrja и Еуфобия (Euphobia) (на снимката).

Доайените на немския траш-метъл имат своя програма, която включва посещението на клубове със здрава музика в столицата и лични срещи с техни фенове и приятели от България.

В други новини, родната банда Еуфобия, която официално е част от The Signs Оf Hell Tour 2011 и забиват по сцените на Европа в компанията на екстрeмистите Gorgoroth, Вейдър (Vader) и Valkyrja,  съобщават, че обиколката преминава много успешно и се радват на същия интерес и внимание от страна на феновете, както и самите звезди.

Българските рокаджии  ще имат възможност да защитят за пореден път реномето си и пред родна публика на 2 декември, петък, откривайки Most of Evil Winter Fest 2011.