Билетите за супертурнето на Helloween Pumpkins United приключват, оповестиха от Bulgarian Live Music, организиращи концерта у нас.    Както е известно, той ще се състои в столичната зала "Арена Армеец" от 19.00 ч. на 14 декември.
 Легендарната група възроди оригиналния си състав и за първи път от близо 20 години ще бъдат на една сцена с тричасово шоу. Миналото и настоящето ще се срещнат на една сцена, за да направят уникално шоу с огромен LED екран, на който ще се показват кадри от историята в София.
Обиколката стартира в Монтерей (Мексико) на 19 октомври, мина през Сао Пауло (Бразилия), Сантяго (Чили), Щутгарт и Бохум (Германия) и Хелзинки (Финландия), при препълнени зали. "Изключително сме щастливи, че ще видим легендите с това супершоу и у нас. Самият факт, че вече има разпродадени концерти от турнето, им говори красноречиво за интереса към него. С темповете, с които се движим у нас очакваме и тук концертът им да е разпродаден", споделят организаторите.
Билетите са в продажба чрез мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, The Mall, книжарници "Ориндж", "Офис 1", Билетен център на НДК, "Технополис", "Български пощи".  Цените са 60 лева (правостоящи) и 70 и 80 лева за седящи места.