Над 100 души дойдоха на промоцията на първия клип на Booze Brothers в Radio Café онази вечер.

Още към 19.30 ч. в заведението и пред него започнаха да се събират десетки рок-ен-рол фенове и приятели на бандата, сред които и немалко музиканти от други рок и метъл групи. А когато започна прожекцията на "Brewing A Band" – кратък документален филм за Booze Brothers, направен по-скоро за забавление, в Radio Café място просто нямаше и много хора гледаха кадрите през прозорците на заведението.

Веднага след филма, момчетата пуснаха и това, за което ни бяха събрали на по чаша/бутилка/кен – видеото към парчето "Song About A Man".

Виж клипа ТУК!

Песента и кадрите си отиват като бира и халба. Видеото е изработено напълно професионално и е абсолютният рок-ен-рол купон – с група, мацки, приятели, бутилки и един истински Крайслер. Екипът, работил по клипа, включва режисьора Станимир Чернев, продуцента Никола Копаров, операторите Стефан Калъпов, Симеон Кермекчиев, Григор Атанасов и Марин Ангелов, технически лица и много актьори и приятели на бандата.

Когато прожекцията свърши и гръмнаха аплодисменти и наздравици, Booze Brothers ни изненадаха с още едно кратко видеофилмче, от което става ясно, че тръгват на клубно турне в България. Формацията е нарекла концертната си разходка Dust, Booze & Nothing To Lose Tour и тя ще мине под шапката на фензина Rawk’n’Roll.

Датите са:

18 май – Пловдив
19 май – Бургас
20 май – Варна
21 май – Велико Търново
23 май – София

След това останахме и пихме с групата, докато от колоните дънеха Black Sabbath, Jimi Hendrix, Clutch, Down, Монстър Магнет (Monster Magnet), Pride & Glory и още много общи рок любимци.

Подробности за предстоящата обиколка ще имаме съвсем скоро, а до края на седмицата онлайн ще бъде и самият клип към "Song About A Man".

Накратко, чака ни доста booze rock идните седмици!

Промоционален клип за турнето на Booze Brothers.