Актуалната банда No More Many More ще представи първото си видео, което е към парчето "Тук някъде", на тържествена премиера с концерт в столичния рок-бар "Тънка червена линия".

Рок-ен-рол празникът започва в 22.00 ч. на 12 октомври, събота.

Супергрупата изстреля "Тук някъде" преди няколко месеца, а песента се завъртя по радиостанциите и натрупа популярност сред феновете.

No More Many More е състав, в който участват добре познати музиканти от Skre4, Saltriver и Радула. За представянето на своето първо видео те са подготвили едночасов сет от авторски парчета на български език. Групарите имат 10 авторски парчета, работата по които довършват при Кирил Янев в студиото на Балканджи.

Веднага след No More Many More на сцената се качват момчетата от Casual Threesome с добре познатата комбинация от оригинални песни и кавъри на любими рок парчета.

"Тънка червена линия" е в квартал "Зона Б5" на ъгъла на улиците "Партений Нишавски" и "Българска морава“. Барът разполага с билярд, джаги и дартс, а предоставя и възможност за гледане на най-важните спортни събития, като често събира футболни запалянковци пред телевизорите си. Клубът разполага със сцена, на която се изявяват рок групи и диджеи.

Много от редовните посетители на "Тънка червена линия" го определят като едно от последните кътчета в София, запазили духа на рок-ен-рола.