Група Raising Hell (Bulgarian Iron Maiden Tribute) ще изнесе концерт в столичния клуб Live & Loud от 21.00 ч. тази събота, 12 март.

Преди 40 години една банда и албум промениха хода на тежката музика и я превърнаха в това, което познаваме до момента. През март 1982 г. излиза великият албум "The Number Of Тhe Beast" на Iron Maiden. До ден-днешен той остава едно от най-добрите произведения в дискографията на знаменитите британци и любим на милиони фенове. Мнозина признават, че са започнали да се занимават с музика именно заради тази тава. Други твърдят, че записът им е служил като еталон за това как трябва да звучи един велик албум.

Фен клубът Iron Maiden Bulgaria, Raising Hell и клуб Live & Loud имат честта да ви поканят на 40-годишнината на "The Number Of The Beast". Както е редно, албумът ще бъде изсвирен от първа до последна песен, но това не е всичко.

Датата на събитието не е случайна. Всеки истински фен на тази банда знае, че това е рожденият ден на Steve Harris и по този повод едната половина на сетлиста ще съдържа само песни, написани от легендарния басист.

Входът ще струва 10 лева.

Събитието във Фейсбук:

https://www.facebook.com/events/202488195366417