"Star FM" отпразнува първата си година в ефир вчера.

Купонът се завихри заради много гости, които медията има честта да нарича приятели, подкрепата на колегите от радио " FM +" и радио "Fresh", и най-вече - 100% музикален плейлист, изготвен от слушателите.

Точно в 12 на обяд бе припомнена благословията на Глен Хюс - отпреди една година - на същата дата и в същия час, а веднага след това Кирил Маричков представи първата песен, звучала в ефира на медията изобщо: "You Keep Оn Moving" на Дийп Пърпъл (Deep Purple).

През целия ден екипът споделяше музиката и бирата със своите слушатели – вече и приятели, които бяха гости в новото студио на радиото, за да припомнят незабравимите си съвместни емоции от изминалата година.

Група Черно фередже успя да изненада работещите в радиото със специална сапунена торта, която, разбира се, никой не посмя да опита. За сметка на това похапна с удоволствие от видимо по-ядивната торта, поднесена от Геша от популярния столичен рок клуб "Фенс".

Балин – водещият на "Rock & Drive", беше зашеметен от чаровната Ирина Костадинова, която придаде неповторим рок имидж на следобедните новини.

Класиките в рока, които слушателите бяха избрали да звучат за тържесетвения ден, придадоха невероятен дух на празника. Така се стигна до кулминацията на поздравите в 18 ч., когато група D2 сложи начало на изпълненията на живо. Подариха 6 невероятни парчета.

От фондация "И Аз мога също" изненадаха празнуващите с най-шоколадовата и вкусна торта със сметанов надпис, посветен на радиото.

След като Васко Кръпката връчи китарата, подписана специално от Тин Лизи (Thin Lizzy) на Дойчин  Методиев - победител в жребия на класацията "Stairway To HeavenGuitar Solos", купонът продължи на високи обороти с истински рок джем сешън.

с Милена Славова, Камен Кацата, Звезди Керемидчиев и Васко - час и половина истински рок-ен-рол на живо.

"We keep on moving", обещаха от "Star FM".