На родната банда Daily Noise Club се падна честта да подгрее публиката за появата на гръцките стоунъри 1000Mods за поредния им концерт у нас.

Както е известно, събитието, организирано от Rawk’n’Roll, ще се състои в малката зала на столичния клуб Mixtape 5 на2 октомври.

Daily Noise Club е култова софийска рок-ен-рол шайка - опитна, утвърдена, шумна и много истинска.

Както MySound.bg вече огласи, музикантите издадоха третия си албум "Rock’n’Roll Fixx" миналата година, концертираха активно в чужбина и у нас, а вече работят и по десетина съвсем нови парчета. Формацията нашумя преди 15 години и не едно пого и щастливо разбити устни сме посветили на техни парчета, признават си организаторите. А от тази година зад барабаните на групата дъни Деян Драгиев - Даката. Така че гответе се за рок-ен-рол фурия в чиста форма.

1000Мods вече запознаха българската публика с класическото си стоунър звучене и страхотни тежки рифове два пъти. За първи път се представиха у нас от страна на Post-Rock Bulgaria на 1 октомври 2011,  завториха миналата пролет по покана пак на Rawk’n’Roll. Гърците ще представят чисто новия си албум "Vultures" на предстоящия  гастрол в София.

Билетите са на съвсем достъпната цена от 10 лева и се продават в мрежата на Eventim. В деня на концерта и на входа на клуба ще струват 15 лева.

Събитието във Facebook:
https://www.facebook.com/events/1500967353480820/

Линк за билетите:
http://www.eventim.bg/bg/bileti/1000mods-sofia-club-mixtape-5-371401/event.htm