BGTSC представя: концерт на Diablo Swing Orchestra (DSO), който ще се състои в столичния клуб Mixtape 5 от 20.00 ч. на 16 септември, събота.

Това ще е първо гостуване на екстравагантната шведска метъл формация у нас.

Нейният последен албум "Swagger & Stroll Down The Rabbit Hole" беше посрещнат със суперлативи и превъзходни отзиви. В момента групата завършва турне, включващо разпродадени клубни концерти в Нидерландия, Франция и Обединеното кралство. Предстоят фестивални участия, а в края на лятото ще посрещнем музикантите и на Балканите.

Билетите по 40 лева са в продажба онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.

В случай, че останат места в клуба, в деня на събитието и на място входът ще струва 45 лева.

Деца до 7-годишна възраст влизат без билет. Изисквания за допуск на малолетни и непълнолетни - на страницата на клуба.

При всяко събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки, закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период.

BGTSC е член на сдружението "Сцена Музика" и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България.