Джон Бон Джови (Jon Bon Jovi) е доволен, че е обърнал гръб на някогашните купонджийски партита, на които вилнеел по цяла нощ.

Фронтменът на Бон Джови призна, че опустошавал бутилки с алкохол по време на турне само за да заспи и че вече не харесва да живее вечно на път.

„Затварях се в самолета или в хотелските стаи и се напивах зверски само за да заспя, понеже бях неспокоен и отегчен. Звукът на тишината беше оглушителен. Слизах от сцената, където бях пял пред 70 000 души и сядах в хотелската си стая, а сърцето ми бумтеше и... Нали знете, работата ми е такава. Това е онова, което правя. Не се оплаквам, но ей такива са нещата в нея”, споделя рокерът.

Певецът, който днес е вече на 47 години, не ще и да чуе за връщане на ония години, в които като млад свирел по турнета 4 години нон стоп.

„О, мамка му, не! Изобщо не искам да съм пак на 25, да скачам и да върша всички ония детинщини, които правехме тогава. Сега е друго, вечер чета книга и си лягам, повярвайте ми. Може да отворя бутилка вино, да ида в някой ресторант, да хапна и да се прибера. Това е постижение, напредък. Просто пораснах”, признава Джон Бон Джови