Фиър Фекчъри (Fear Factory) и Бехемот (Behemot) са хедлайнърите на възродения бургаски екстремен фестивал.

Както беше обявено и анонсирано и от MySound.bg, на 8 август в Бургас ще бъде възродена традицията на култовия дет фестивал, където в края на миналия век в продължение на няколко години си даваха среща най-преданите фенове и най-здравите групи на България.

Сега, 10 години по-късно, Most Оf Evil поемат щафетата на пионерското събитие като го възраждат под името Grand Reunion 2010 и му дават нова стойност чрез присъствието на две имена от Първа лига на световната екстремна сцена.

За да се спази приемствеността, преди това на легендарната сцена в Летния театър ще имат честта да забият общо 5 групи, които са участвали на старите издания.

Вече са известни първите три от тях. Всички те са представители на местната Черноморска сценаNecromancer, Kartzer и Artery, като Kartzer се събират в оригиналния си състав специално за феста.

Останалите две вакантни места ще бъдат заети също от групи, участвали в предишните издания на събитието, като определянето им ще се извърши чрез анкета сред феновете. Очаквайте подробности скоро!

Билетите са в продажба от сряда, 26 май, в мрежата на Eventim.bg на цена 35 лева (за първите 200), 40 лева – редовна продажба и 50 лева – в деня на металиадата.

Още на:

www.mostofevil.com