Остават само два дни до съвместното шоу на яростните немски легенди Рейдж (Rage) и станалите любимци на родното метъл братство – Сабатон (Sabaton).

Последни подробности, свързани с концерта ще може да научите от интервютата, които лидерите на Сабатон - Pär Sundström, и РейджPeavy Wagner, дадоха за Z-Rock броени дни преди пристигането им в София. Информация за часа и деня на излъчване на разговорите очаквайте на сайта на радиото, информираха организаторите на събитието - "ABV Pro".

В паузите на концерта присъстващите ще могат да чуят предпремиерно дебютния албум на родните метъл надежди Проджект Аркадия (Project Arcadia) и да се сдобият с актуален мърчандайз.

Организаторите припомнят на феновете, които все още нямат билет, че утре е последният ден, в който ще могат да го вземат 45 лв. от обектите на "Eventim". В събота цената ще е 49 лв.

Билети ще се продават и на касата на залата.

Както MySound.bg вече съобщи, вратите на "Христо Ботев" ще бъдат отворени за публика в 19 ч. , а в залата ще бъдат допускани само любителски фотоапарати.

Желаещите да продължат купона след края на шоуто могат да го направят на афтърпартито в столичния клуб The Black Lodge след 00.00 часа на 18 октомври.