Новият музикален сезон започва за Fyeld още този петък, когато групата ще се качи на сцената на We Are Going Тo Мъглиж.

Изобилието на фестивали тази година е почти главозамайващо, но такива с качествата на предстоящия в Мъглиж са рядкост настояват организаторите. На 4 и 5 септември третата годишнина на рок фестивала ще го превърне в традиция.

Fyeld е сред групите, които подкрепиха първото издание на фестивала и ето че само две години по-късно те са готови да се качат на сцената в Мъглиж със … специално подготвена за събитието нова песен, която носи заглавието "(Ain’t Nobody Got) Time For Death".
 
След фестивалното участие, феновете на dirty grooves metal бандата ще могат я чуят в пловдивския клуб "Stage 51" на 9 октомври и на следващия ден (10 октомври) в клуб "Рогача", Ямбол.
 
За музиката, живота и всичко останало Боян "Hellbobz" Генов (вокали, китара), Веселин "Master Chi" Чипилов (бас, беквокали), Добромир "Dodo" Вълков (барабани, перкусии), Timo Puukko (програминг, китари) и Симеон "Monk" Чакъров (китари) говорят пред колегите от MIKA. Може да откриете пълния текст на интервю с момчетата тук:
 
Fyeld е група, добре позната на българските метъл фенове както от трите ѝ участия на Spirit Оf Burgas, така и като подгряваща банда на Anthrax, Guano Apes, Crematory и (hed) p.e. у нас.
 
Повече за предстоящите концерти на Fyeld може да научите от официалната страница на бандата във Facebook.

Снимка: Георги Спиров