Уникалният концерт на Accept в Пловдив е на път да бъде разпродаден, огласиха неговите организатори BGTSC. Както е известно, металиадата предстои в Античния театър от 19.00 ч. на 18 май, събота. "Филмирането на специалното шоу, което ни готвят обичаните у нас Accept  заедно с Пловдивската филхармония, плюс магичната сила на Античния  театър в Пловдив, се оказаха много силен мотиватор, включително за фенове от Европа, да не чакат последния момент за закупуването на билети, каквато често е практиката у нас", заяви собственикът на промоутърската компания Бойко Гюров.
Освен родните почитатели на тежката музика, фенове от Румъния, Хърватска, Словения, Словакия и дори Унгария и Австрия могат да се сдобият с билети, които се продават на каси в съответните държави. Допълнително за цял свят е налична и онлайн опцията за покупка на пропуски "принтирай вкъщи" (print@home). Някои от секторите - включително най-големият и скъп, вече са разпродадени.  Специалното събитие ще бъде записано и издадено на DVD. Билети - онлайн и в мрежата на "Ивентим", а някои от местата, на които могат да бъдат открити, са бензиностанции OMV, Technopolis, "Български пощи", Orange, Usit Colours, магазини "На тъмно", Office 1 Superstore, билетна каса на Eventim на улица "6-ти септември" в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна и Пловдив – билетна каса пред общината.
Ставайки част от това събитие, вие давате разрешението си да бъдете заснети за целите на DVD продукцията, поясняват организаторите.