Керана и Космонавтите добавят ново съзвездие в галактиката си с музикални събития.

Новият албум на групата ще има своето официално представяне на живо в столичния клуб "Маймунарника" от 21.00 ч. на 19 септември (четвъртък).

Дискът носи името на съзвездието Октант и събира 11 познати и обичани песни на Керана и Космонавтите. Освен на концерта,  песните ще бъдат достъпни и във всички дигитални платформи, както и на физически CD носител.  В неповторимата атмосфера на "Маймунарника" феновете ще могат да чуят "Поне за ден", "Толкоз мога", "Твойта кожа", както и последната песен, която излезе със самостоятелен клип преди по-малко от месец - "Жива". 

Керана и Космонавтите - "Жива" (youtube.com)

"Октант" е вторият авторски албум за Керана и Космонавтите, спазвайки традицията да носи име на съзвездие. Дебютът на групата емблематично е наречен на Малката мечка ‒ "Урса Майнър". Също традиционно в новата селекция  всички текстове отново са написани от Керана, а музиката и аранжиментът към тях са в резултат на общата работа и талант на цялата формация.
 
С представянето на живо на"Октант" Керана дава начало на един изключително силен събитиен сезон. Както MySound.bg вече съобщи, очарователната изпълнителка влезе и в ролята на телевизионна водеща в новото предаване на  БТВ "Коя е тази песен". Почитателите на театъра могат да я гледат в постановката  "Всяка първа сряда" заедно с Емил Марков, която продължава активно да се играе в цялата страна. На 12 октомври пък в зала 1 на НДК ще се състои концерт с някои от най-популярните песни на "Дисни", в който Керана ще си партнира с други изпълнители, озвучавали във филмите, чиито песни ще звучат на живо с оркестър.

Керана и Космонавтите Live | Октант Album Promo | Facebook

Билети: Керана и Космонавтите Live | Октант Album Promo (bilet.bg)

Деца до 12 г. влизат без билет, в присъствието на родител. Необходимо е да бъде представен билет само на лицето над 12 г. и документи на детето и родителя.