Столичен плаж ще разхлажда разгорещените граждани денем и нощем.

Rock It Beach отваря врати на Околовръстен път 990 (Суходол) на 21 юни и е новото попълнение в семейството на добре познатия рок бар Rock It.

Това е перфектното място да се изживеят на макс летните емоции в градски условия, уверяват от управата на заведението, което обещава безупречна храна в приятна обстановка на открито и закрито, за дълъг обяд или разточителна вечеря, тонизиращо кафе, разхладителни напитки и екзотични коктейли по всяко време на деня.

За феновете на рок музиката и не само, са на разположение три басейна за сутрешно изтрезняване, нощно къпане и други летни състояния. Подобно място няма как да остане без емблематичната скара. За чревоугодниците са предвидени деликатеси от всички видове месо, допълнени от други кухненски екстри.  

В Rock It Beach ще се организират традиционните рок партита с любима музика и ще се лее доволно количество алкохол.

Басейните са в три размера, подходящи за всяка възраст: голям с диаметър 12 м. и дълбочина 2,30 м.; среден с диаметър 9 м. и дълбочина 1 м.; малък с диаметър 4 м. и дълбочина 0,20 м., както и на 40 шезлонга за комфортно излежаване, събиране на тен и витамин D. За редовните посетители ще има редовни пул партита, заредени с много настроение и разнообразна музика, а за спортните маниаци - ледена бира и футбол ала 2014 FIFA World Cup Brasil.

По повод откриването на Rock It Beach входът ще е свободен през целия ден.