"Историята на Judas Priest" от Нийл Даниелс ще излезе на литературния пазар у нас 7 юли, съобщиха от издателство Addix, в чийто каталог е книгата.

"Това е най-пълният и автентичен портрет на Джудас Прийст (Judas Priest), създаван някога; биография, разказваща цялата история на групата! "Гълта" се на един дъх", увериха от издателството във възможността феновете да я прочетат бързо - непосредствено преди концерта на британците в България.

Както MySound.bg извести, Роб Халфорд и Ко. са хедлайнъри на Sofia Rocks 2011. Другите участници във феста са звездните Уайтснейк (Whitesnake), Саксън (Saxon), Слейд (Slade) и Майк енд Дъ Меканикс (Mike & TheMechanics). Събитието е на столичния стадион "Българска армия" на 8 юли.  

"Историята на Judas Priest" е епична книга, включваща над 50 интервюта с видни музиканти, продуценти, служители в звукозаписни компании, журналисти, приятели от детинство и бивши членове на бандата.

Предговорът е написан от първия вокалист - Ал Аткинсън, който за първи път споделя своите спомени за трудното начало през онези години и лудите преживявания от турнетата.

Пълната история на боговете на метъла разказва за ранните им години, техния апогей, срива през 90-е, преоткриването им през 1996, след оттеглянето на Роб Халфорд, както и за завръщането му "у дома" през 2003.

"Историята на Judas Priest", както и другите книги на издателсво Addix, се продават в книжарниците на "Хеликон", "Буктрейдинг" и Ciela.

Онези, които искат да поръчат по интернет, могат да го направят на www.addix.org. В цените на всички книги от каталога е включена и безплатна доставка с куриер.

При поръчка отбележете във формуляра: доставка със "СтарПост", като цената на доставката няма да бъде поискана от куриера.