Поредното издание на "Спечели с MySound.bg" завърши.

То бе по предложение на Loud Concerts, организиращи първото издание на Loud Festival 2012. Един от вас получи уникалния шанс за ЛИЧНА среща с Анайълейтър (Annihilator). Както вече огласихме, маститата банда, предвождана от китарния аксемен Джеф Уотърс, ще свири на 3 юни.

Късметът се усмихна на Рада Бонева.    

Нейното име бе изтеглено в редакцията на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Къде и кога бе предишният концерт на Annihilator в България?

Вярното е: Каварна Рок Фест 2010.

Рада, като истинска метална лейди, дори конкретизира: в третия ден на фестивала, 25 юли.

Хеви метъл поздрави! Честито!

Анайълейтър възнамеряват да поканят Кери Кинг от Слейър (Slayer) на сцената в София, става ясно от интервю на лидера на канадската спийд метъл банда Джеф Уотърс за Music Vault.

"Искам да навия Кери да излезе на сцената и да забие някоя песен с нас в София – примерно "Chemical Warfare", която ми е една от любимите" – коментира Уотърс. – "Но засега не е сигурно. Предполагам, че ще се навие, защото е готин пич".

Напомняме, че Анайълейтър свириха собствената си класика "Alison Hell" заедно с Майкъл Шмиър от Destruction по време на предишния си концерт в България – в Каварна през лятото на 2010.

Освен епохалното гост-участие Джеф Уотърс и Ко. са подготвили и наистина унищожителен сетлист за предстоящото си турне, част от което е и изявата им н столицата. "От началото до края енергията просто не секва – не правим никакви балади или акустични части. Само бързи и тежки песни. Ще е едно доста потно лято!", казва Уотърс.

Анайълейтър вече са готови със следващия си албум, който ще се появи най-вероятно през есента на 2012. По думите на лидера той ще представлява компилация от записани наново класически парчета на групата. "Нямахме договор с издател в Северна Америка в продължение на 20 години и тук е много трудно да се намерят оригиналните издания на албумите ни" – обяснява нуждата от подобно издание Уотърс. – "И понеже сега имаме доста нови фенове в САЩ и Канада, не искаме да ги караме да купуват всички стари дискове. Вместо това сега ще им дадем един нов с най-важните песни".

Паралелно с това бандата също подготвя и албум с нови авторски песни, който се очаква да се появи през пролетта на 2013.

Цялото интервю с Джеф Уотърс за Music Vault - на:

http://www.musicvault-bg.com/2012/05/annihilator.html