Концертът на  Соулфлай (Soulfly) окончателно придоби фестивален облик, като след представянето на Incite, Subscribe и Артери, вече са ясни и последните гости.

Специално за събитието в София, пристигат британците Senser и сръбският изпълнител Hornsman Coyote, известен още като Nemanja Kojić или фронтмен на култовите за западните ни съседи Eyesburn.

Прибавянето на двете нови имена към събитието на 15 март е изцяло инициатива на организаторите от "Строежа". Специалните гости ще делят една сцена със Соулфлай единствено и само в столичната зала "Универсиада"!

Senser безспорно е едно от ебмлематичните британски имена в сферата на авангардната алтернативна музика от началото на 90-те насам. Синглите “Age Of Panic”, “Switch”, “States Of Mind”, “What’s Going On?” правят Senser популярни в цял свят, включително и в България.

Изявата им ще бъде първа за нашата страна и става възможна благодарение на скорошния реюниън на групата. През 2008 бандата се завърна с нов материал, наречен "End Of The World Show" и през август направи серия от лайфове във Великобритания и Франция.

Формацията ще пристигне в шестчленен състав.

Второто ново име за 15 март е Hornsman Coyote - лице, достатъчно обвързано с хедлайнърите Соулфлай.

Така нареченият Койот участва още през 2004 година като фронтмен на Eyesburn в колаборация с Макс Кавалера и компания, а резултатът е песента "Moses”.
 
Пътуването на Hornsman Coyote от Белград насам ще бъде и по повод включването му в още един лайв на 16 март в София, когато ще се появи със собсвен сет в клуб "Строежа", като част от реге събитие, подробности за което ще бъдат обявени съвсем скоро!