Една от най-уважаваните и безникакво съмнение най-активната българска банда на хардкор пънк движението в България, Last Hope щесвириятотновонасценатана “МетълФабрика” след успешния им концерт на 9 юли насъщото място. Бандата отново предпочете сцена на открито и алтернативната локация на Метъл Фабрика и се стяга за още една запомняща се вечер. Концертът на Last Hope вероятно ще е и последен за 2021, тъй като момчетата започват работа по записите на новия си албум, който трябва да види бял свят през 2022 година.

Вратите отварят в 18.30 а билети Ранно Пиле на цена 15лв. може да намерите онлайн тукhttps://bit.ly/LastHope1009и на каса в магазини На Тъмно! И въпреки надвисналата опасност всичко отново да бъде затворено до пролетта, за да бъде хардкор празника на 10 септември истински мащабен, Last Hope са поканили и специални гости, които ще бъдат разкрити след седмица. 

Сцената на Метъл Фабрика е разположена в двора на Фабрика 126, която се намира на булевард  “Княгиня Мария Луиза" №126, като до входа ѝ  е спирка“Мария Луиза" на метрото,  спирка на трамваи № 11 и №12, тролейбуси № 1 и №5  и автобуси 77, 82, 26.