Лед Цепелин продължават да обсъждат евентуалното си турне тази година.

„Всичко зависи от ангажиментите на Робърт Плант”, казва китаристът Джими Пейдж.

В края на миналата година вокалистът издаде "Rising Sand" - албум, записан с Алисън Краус, и мислите му са насочени към неговото презентиране по световните сцени.

„Не мога да се вържа с конкретен срок, в който ще се окомплектоваме; съвместно свирене пред феновете обаче ще има”, категоричен е китарният гранд.

„Усилията – физически и емоционални, които хвърлихме за шоуто в Лондон (в края на 2007 на бенефис в памет на Ахмет Ертегън) съответстват на труда за подобна обиколка, а пък и генералната репетиция бе изненадващо успешна”, призна Пейдж пред медиите в Токио, където бе да представи най-новата антология на бандата.

Джими Пейдж, Робърт Плант, Джон Пол Джонс и заместникът на покойния барабанист Бонзо – неговия син Джейсън Бонъм, събраха 20 хиляди души на „Арена 02” в столицата на Острова през декември 2007.

Изглежда гигашоуто е върнало у легендарната група тръпката й да свири на живо, възродило е и химията, която имаше между нейните членове преди Цепелин да се разпаднат след смъртта на Джо Бонъм, ентусиазирано коментират фенове в нета.