Огромно зрелище очаква почитателите на Лорди (Lordi) в петък, 6 март от 18 ч. в зала "Христо Ботев", когато финландските чудовища ще дойдат у нас по покана на "АРТ БГ".

Изпълнителите на хита "Hard Rock Halleluja", спечелил първо място на "Евровизия" 2006, са подготвили за българската си публика огньове и над 80 зашеметяващи пироефекта, които ще направят шоуто сравнимо по мащаб само с това на Рамщайн.

Почти всяка минута от 1,5-часовия хард рок спектакъл ще бъде поднасяна нова изненада на феновете на петте чудовищни образа, предвождани от достолепния Mr.Lordi.

"Който не ни е гледал, непременно трябва да го направи. Гарантирам, че няма да съжалява - тази година лайв шоуто ни е по-добро от всякога" каза той по повод първото гостуване у нас на групата.

Лорди ще пристигнат у нас в рамките на световното си турне "Deadache Europe Tour 2009" с три огромни камиона с техника и 17 души сценичен екип, нужни за обезпечаване на концерт с подобни мащаби. Организаторите от "АРТ БГ" са подсигурили всички предохранителни мерки за противопожарна безопасност, за да може шоуто на чудовищата да протече безпроблемно и разтърсващо, както във всяка една от страните–спирки от турнето.

Заедно с Лорди в София ще пристигнат и шведите от Fatal Smile - едни от главните  виновници хард рокът в Швеция отново да се радва на изключителна популярност.

Brandon Ashley and the Silverbugs, другата първоначално обявена съпорт банда за концерта, няма да може да дойде у нас поради ангажименти в международни фестивали.

Билети за концерта все още могат да бъдат намерени в мрежата на "Eventim.bg" и неговите партньори, както и на касата на НДК на цена от 40 лв. и в деня на концерта – 45 лв.