„Убийство! Секс! Смърт! Финал!”.

Мерилин Менсън (Marilyn Manson) обяснява с тези думи съдържанието на „I Want To Kill You Like They Do In The Movies”, описвайки го като „крайно садистично”.    

Така се нарича най-новото парче на шок-рокаджията, което ще анонсира в ефир появата на неговия пореден албум  - „The High End Of Low”. Брайън Уорнър, както е истинското име на музиканта, ще го клипира до края на месеца, според “NME”.

„В основата е моят житейски опит. Сигурен съм, че ще бъдете извадени от строя”, зарича се Менсън. Той продължава да защитава статуса на АнтиХрист Суперзвезда, за какъвто сам се провъзгласи още миналия век.

„Не очаквайте ъпгрейдвана версия на „A Portrait Of An American Family” например - трансформацията на другото ми Аз не го позволява”, допълва още Мерилин, като приканва текстовете на парчетата да бъдат чути внимателно.

„Музиката е най-доброто място, където можеш да вложиш емоциите си”, обобщава той.

Все още няма обявена дата за официалната поява на деветия проект от неговата дискография. Материалът обаче е в процес на миксиране.

Последният засега студиен албум на рокаджията е „Eat Me, Drink Me” (2007).

Менсън го представи и за българските си фенове на столичния стадион "Академик" като част от феста "Арена: Музика" на 4 юли същата година.