Близо месец след като британците от Крейзи Пи (Crazy P) събудиха фестивалния дух, щафетата по подгряването на второто издание на "ParkLive" поемa една от легендите на "Ninja Tune" – Мистър Скръф (Mr. Scruff).

Изявата му е в "Sofia Live Club" от 23.00 ч на 27 март.

Пословичен с дългите си сетове, за първото си гостуване у нас  британецът  обещава поне 5-часово шоу. Той ще покаже умението си да преплита всевъзможни стилове - от соул, фънк, хип-хоп, джаз, реге и латино до афро, ска, диско, хаус, брейк. А доброто настроение, създадено чрез музиката, ще бъде подкрепено и от мултимедийно шоу. По-любопитното е, че автор на анимациите е самият той, който освен диджей и продуцент, е известен карикатурист със собствен "potato style" и отявлен любител на чая. И въпреки че досега не е идвал в България, гостът пожелал да разработи и основната визия за събитието в София, на които собственоръчно е изрисувал сградата на НДК. Негови произведения са използвани за илюстриране на собствения му уебсайт, различни флайери и обложки на дискове.  

В поддържането на фестивалния дух ще се включат и французите от The Dynamics, които ще се изяват у нас на 23 април. Верни на името си, те  уникално съчетават соул, реге и дъб с олдскуул нюанси и модерни продуцентски техники. А резултатът е динамично звучене, характерни силни вокали и ефектно сценично представяне. Това е и причината за множеството им концерти и покани за участия в различни фестивали в Европа, Северна Америка и Япония. Освен парчета от първия им албум "Version Excursions", репертоарът за изпълненията им на живо включва кавъри на известни песни като:"Girls Аnd Boys" (Prince), "Seven Nation Army" (The White Stripes), "Lay Lady Lay" (Боб Дилън) (Bob Dylan), "Miss You" (The Rolling Stones), "Whole Lotta Love" (Led Zeppelin), "Fever" (Elvis Presley) и други...  

Билети и за двете партита могат да бъдат закупени на www.parklivefest.com, в мрежата на "Eventim" ("Пикадили", "Германос", "ТехноМаркет", "Office1", eventim.bg), Билетен център, НДК, ticketsbg.com и касата на "Кантус Фирмус" в столичната зала "България".

Още на:

www.mrscruff.com

www.myspace.com/mrscruffofficial

www.parklivefest.com