Едно, две, три, четири, пет, шест, седем...

...големи имена - чуждестранни и родни, ще се съберат в столичната зала "Юбилейна" на 2 и 3 декември.

Това са датите, на които ще се състои организираният от Most Of Evil фестивал Most Of Evil Winter Fest 2011.

И ще бъде страшно!

Общо 6 екстремни групи ще разтърсят София, всяка от които е достоен представител на различен жанр в крайно тежкия метъл. Първата вечер е за безкомпромисната мощ на Вейдър (Vader) - едни от най-редовно гостувалите, но все така желани, групи у нас, както и легендарните Gorgoroth, култови агенти на True Norwegian Black Metal генерацията. С тях ще бъдат и блек метълите от Швеция Valkyrjа. Съпорт на гостите ще окаже българската гордост Еуфобия (Euphobia). Именно чрез посредничеството на Most of Evil, родните музиканти получиха шанса да подгряват Вейдър и Gorgoroth в над 10 държави от турнето The Signs Оf Hell 2011.

На следващия ден величията на траша Содом (Sodom) ще довършат започнатото с директната сила на немската машина. Преди хедлайнърите обаче на ход са нашите юнаци Паст Ридемпшън (Past Redemption) и Scapegoat. И двете групи са доказани имена, с дълга история и постижения, които се равняват на най-добрите образци в екстремния метъл.
   
Билети - ексклузивно в мрежата на Ticketstream, на цена 45 лева.

Поради ограничения капацитет на залата са пуснати точно 750 пропуска, като след изчерпването им продажбата ще бъде преустановена.