Вече можете да видите постера за концерта на Karma To Burn в голямата зала на клуб Mixtape 5 на 30 януари, информираха организаторите на събитието - Rawk’n’Roll.

Може да се оглеждате по софийските улици за плакати и ако ви харесват достатъчно, да ги отлепите от стените и да си ги носите за автографи от бандата.

Както MySound.bg огласи, американската стоунър легенда ще свири за първи път в България в столичния клуб клуб Mixtape 5 на 30 януари. С Karma To Burn идва и швейцарското блус-рок трио Rozbub, което открива концертите на американците през цялото им европейско турне тази зима. От българска страна ще видим нашата риф машина Center, почти готови с дебютния си албум, както и рок-ен-рол четворката Booze Brothers.

Билети вече - в мрежата на Eventim на цена 20 лева, а на 30 януари ще струват 25.

Линк към билетите:

http://www.eventim.bg/bg/bileti/karma-to-burn-sofia-club-mixtape-5-300822/event.html

Линк към събитието във фейсбук:

http://www.facebook.com/events/480606845319388/

Линк към клипа на Karma To Burn за парчето "Twenty:"

https://www.youtube.com/watch?v=dxGD45SK08o

Rozbub можете да чуете тук:

http://www.rozbub.ch/

Линк към фен видео на "Sun Delivery" на Center:

https://www.youtube.com/watch?v=a1Jj-ZK-k5o

Линк към клипа "Dry River" на Booze Brothers:

https://www.youtube.com/watch?v=xragfTsoVVk

Karma To Burn не са родени в пустинята, но са една от най-старите и най-енергични стоунър метъл банди, идващи от Щатите. Тримата никак не се шегуват. Парчетата им са кратки и ясни - инструментални рифови валяци и ритъм, с който можеш да се сбиеш.

След три албума в каталога на Roadrunner Records и турнета с Kyuss, Queens Of The Stone Age и Motorhead (Мотрохед), Karma To Burn се разделят през 2002, за да се върнат през 2009 с турне, документирано на DVD и убийствен албум с гост участие на John Garcia от стоунър бащиците Kyuss.