Атанас Пенев посрещна Нова година влюбен до уши.

Младата муза на фронтмена на Б.Т.Р. е Ивана Албрехт.

„Пръст на съдбата! Запознахме се още покрай „Приказка за светлината” (рок-операта на Кирил Божилов, китарист на групата), но любовта припламна по-късно”, издаде  музикантът за “MySound.bg”.

Премиерата на постановката бе през юни 2003 в Музикалния театър, София. В спектакъла взеха участие студенти от Академията, групите Б.Т.Р. и Скре4, Мистерията на българските гласове, таекуондо клуб „ITF”, балет Киви, симфоничен оркестър и гимнастичката Симона Атанасова. Дирижира Людмил Горчев, режисьор бе съпругата му, Виолета Горчева, а сценографията бе дело на Радостин Чомаков.

„Искрите между нас прехвърчаха постепенно, но много, много силно”, поясни певецът.

Ивана е драматично сопрано, солист в Консерваторията, участвала е и в други постановки в Музикалния театър.

Прабабата й българка от Димитровград.

„Дали отиваме към брак? Да, разбира се, но такова „аху-иху” при нас е въпрос на време”, отговори гласовитият певец.  

Доскоро Пенев живееше на семейни начала със Силвия, от която има дъщеря - Мартина.

Б.Т.Р. издадоха проекта с кавъри “Deja Vu” през 2008. Имат 6-7 готови песни за следващия си албум. „Кажи го – това е половината от него”, допълни Насо.

Голяма част от новия материал обаче предстои да бъдат пробван на живо. За което момчетата ще имат възможност тази година – те са от най-активните български групари.

На първо време рокаджиите мислят за пуснат ново парче и видеоклип, с които да анонсират диска.

„Както е видно от концертите – нашите, а и на гостите, рокът е жив и здрав и в страшна грешка се онези, дето бързат да го потребват. Феновете ни са страшни – емоционални и крайно лоялни”, изкоментира Пенев.

Б.Т.Р. свириха на Нова година пред почитателите си на градския площад в Русе.