Може би най-важната метъл банда през последните две десетилетия - Machine Head, си поставя задачата да надскочи "The Blackening" с албум, който удря всяка логика на съвремието ни.

Ново парче история ли е "Bloodstone & Diamonds", или просто жертва на грандоманските претенции на един фронтмен,  започнал да се чувства твърде комфортно в образа на нов метъл месия? Истината е привилегия единствено на времето, но  новият брой на "Про-Рок" дава достатъчно храна за размисъл, за да решиш сам за себе си. От живота на ръба в Оукланд до спънатия триумф в Уембли, и от примитивния натурализъм на "Burn My Eyes" до горчивата раздяла с дългогодишния басист Adam Duce и търсенето на нови форми за изразяване, всеки детайл е ключов, за да стигне групата там, където е днес – на прага на нов вододелен момент.

Затова е и на корицата на "Про-Рок" N 118.

ОЩЕ В БРОЯ:

PINK FLOYD, EXODUS, PRIMORDIAL, NIGHTINGALE, JOB FOR A COWBOY, OBITUARY, PRIMUS, NECROPHAGIA, AMARANTHE, MOB RULES, A BREACH OF SILENCE, WOVENWAR, WINTERFYLLETH, HEART IN HAND, ENTICER

Рубрики:

Концертни репортажи: GOTHIC FEST SOFIA 2014, COMBICHRIST, MADBALL, GRANT HART, FATES WARNING
Класически албум: BLUE OYSTER CULT- SECRET TREATIES (1974)
Скенер – BOLT THROWER
Историята на една обложка – THE BEATLESThe Beatles
Произведено в БългарияМЛЪК!, REDOUND, ХАДЕС, KAYNO YESNO SLONCE

Очаквайте в новия брой на "Про-Рок" много ревюта, акцентите от изминалия месец, информация за продажби и предстоящи албуми.

Скоро след излизането му ще може да го закупите и в електронен вариант от www.pro-rock.net